Aanleg en renovatie

Een mooie tuin geeft een sterk gevoel van behaaglijkheid en comfort.

Daarom is een mooie tuin bij uw woning de basiswaarde voor prettig wonen, die je het gevoel van luxe kan geven, waarvan je dagelijks geniet.

Synoniem voor hoveniersbedrijf Paul Pronk is veelzijdigheid. De aanleg van uw tuin is een niet te onderschatten project wat dus een goede aanpak vereist.
Uiteraard kunt u ook slechts een gedeelte van uw tuin renoveren, bijvoorbeeld de vijver of de bestrating. We zijn u graag van dienst.

Welke manier u ook kiest wij willen u vrijblijvend een advies en/of prijsopgave geven. Daarmee voorkomt u o.a. dat u planten uitzoekt die ongeschikt zijn voor uw tuin i.v.m. zon of schaduw, of dat u een onjuiste indeling van de tuin maakt. Ook wordt bij de adviezen rekening gehouden met de structuur van de grond, de bloeitijden en bloeiwijzen van de planten, etc.


Wilt u de tuin door ons aan laten leggen dan komen wij eerst kijken en praten de tuin met u door. Wij houden rekening met uw wensen en maken met die gegevens een tuinplan en kostenbegroting. Gaat u er toe over door ons bedrijf uw tuin te laten aanleggen, dan krijgt u, mits de planten goed verzorgd zijn, groeigarantie gedurende het eerste seizoen. Planten moeten "aanslaan".

Alleen kwalitatief hoogwaardige aanleg maakt het mogelijk om jarenlang zorgeloos van uw tuin te genieten.

Wij hebben de beschikking over een modern eigen machine- en wagenpark. Wat ons in staat stelt om onze projecten op een efficiënte, kostenbesparende en veilige werkwijze te realiseren.

De uitvoering zal zoveel mogelijk in een van te voren afgesproken aan een gesloten periode plaatsvinden, evenals het logistieke deel o.a. afvoer vuil en leverantie materialen, zodat eventuele overlast voor de opdrachtgever tot een minimum wordt beperkt.