Onderhoud

Een ander deel van onze werkzaamheden is het verzorgen en onderhouden van groenprojecten. Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin regelmatig en goed te onderhouden.
Wij kunnen u daar op verschillende manieren bij van dienst zijn:

Regulier onderhoud

Vele mensen vinden het wenselijk dat hun tuin in bepaalde seizoenen een verzorgingsbeurt krijgt. U hebt daardoor een goede start voor de zomer en de tuin gaat goed de winter in. Van te voren wordt er met u een afspraak gemaakt en worden de afgesproken snoei- of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Jaarlijks onderhoud

Om de tuin in optimale conditie te houden is het natuurlijk belangrijk eens per jaar de tuin begeleidend onderhoud te geven. Want er zijn altijd momenten dat u er (net) niet aan toe komt. De hoveniers van Pronk kunnen u daar dan vakbekwaam mee van dienst zijn.

Onderhoudscontract

Indien u al het onderhoud aan een hovenier overlaat kunnen onze hoveniers zorgen voor het ideale onderhoudscontract op maat gemaakt voor uw tuin en aangepast aan uw wensen. U heeft geen zorgen meer aan de tuin en weet dat deze in goede handen is.
Vooraf wordt er met een hovenier een vast bedrag per maand of kwartaal afgesproken en het onderhoud voor dat bedrag wordt gegarandeerd.

Door regelmatig onderhoud behoud de tuin haar waarde.

Renovatie

Wilt u uw bestaande tuin grondig aanpakken? Ook dan kunnen wij u met raad en daad terzijde staan. Bijvoorbeeld de afwatering van een terras of de vijver verbeteren, het gazon egaliseren en een gezonde groei garanderen, plantvakken opnemen en opnieuw indelen. Of de tuin eens een verjongingssnoei geven waardoor de struiken en bomen er weer jaren tegen kunnen.