Selecteer een pagina

Aanleg

De aanleg van uw tuin dient zo efficiënt mogelijk te worden uitgevoerd. Het moet een minimum aan overlast voor u een uw buren met zich meebrengen.

Eigen machine- en wagenpark

PP Hoveniers beschikt over een modern eigen machine- en wagenpark. Dit  stelt ons in staat om onze projecten op een efficiënte, kostenbesparende en veilige werkwijze te realiseren.

Goede planning

De aanleg van uw tuin is een niet te onderschatten project wat dus een goede planning vereist. Om de overlast voor u en uw buren zoveel mogelijk te bepreken nemen wij deze planning van tevoren met u door. U kunt hierdoor uw buren ruim van tevoren informeren over onze werkzaamheden.

De uitvoering

De uitvoering zal zoveel mogelijk in een van te voren afgesproken aan een gesloten periode plaatsvinden. Op die manier kunnen wij lekker doorwerken en ziet u al snel het resultaat.

Aan- en afvoer van materiaal

Ook op dit punt zorgen wij ervoor dat wij u zo min mogelijk tot last zijn. De aan- en afvoer van materiaal wordt helemaal door ons geregeld.

Groeigarantie

Wanneer wij uw tuin aanleggen dan ontvangt u van ons een 100% groeigarantie gedurende het eerste seizoen, uiteraard mits goed verzorgd. De planten moeten namelijk ‘aanslaan’.

Het resultaat van ons werk

Graag laten wij u zien wat het volgens ons betekent als uw (ook ) uw thuis is. Namelijk een plaats waar u graag tijd doorbrengt en plezier met familie, buren en vrienden beleefd.

“Schaduwrijke plekken voor onze jongste”

Aangezien de zomers steeds heter lijken te worden wilden wij graag een tuin met veel schaduwrijke plekken voor onze kinderen. De hangmat was helemaal een geweldige toevoeging!

"Voor onze Vereniging Van Eigenaren is PP Hoveniers echt een ware uitkomst!"

“We zitten nu hele avonden buiten”

Lange zomeravonden borrelen aan een lange tafel in de tuin met vrienden, dat doe wij het liefst. PP Hoveniers heeft onze tuin er helemaal op ingericht en met resultaat: wij zitten nu hele avonden buiten.

“Doordat PP Hoveniers onze groene buitenruimte heeft aangepakt is onze uitstraling een stuk professioneler geworden.”

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.