Selecteer een pagina

Al sinds 1985 leggen wij kwalitatief goede particuliere en bedrijfstuinen aan

Sinds 1985 ontwerpt en coördineert hovenier Paul Pronk aanleg en onderhoud van tuinen. Vakmanschap, kwaliteit, creativiteit en een hoog service niveau hebben er toe bijgedragen dat PP Hoveniers is uitgegroeid tot een veelzijdig hoveniersbedrijf, met een totaal aanbod aan groene diensten voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Opgegroeid in het bedrijf van zijn vader is Daan Pronk compleet bekend met de manier van werken van het familiebedrijf. Na zijn studie koos hij ervoor om eerst zelfstandig aan de slag te gaan maar is in 2018 dan toch ingestapt in PP Hoveniers.

Familiebedrijf

Meer dan 35 jaar ervaring

Eigen machinepark

Team met vast personeel

Centrale ligging in randstad

Daan en Paul

Kwaliteitstuinen & onderhoud

PP Hoveniers is een vakkundig en enthousiast bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van uw particuliere tuin of bedrijfstuin. 

Een goed aangelegde tuin vergroot uw woongenot. Al meer dan 30 jaar ontwerpt PP Hoveniers tuinen die passen bij de wensen van de klanten. Dit doen wij door goed af te tasten welke behoefte er is aan de hand van moodboards (op Pinterest). Een gezin met kinderen heeft namelijk andere wensen dan een bejaard stel dat van het pensioen geniet.

PP Hoveniers staat voor een totaalpakket tuinwerkzaamheden met geschoold, enthousiast en technisch personeel.

Advies

Tijdens een eerste advies gesprek inventariseren wij uw wensen en lichten onze werkwijze toe. Vrijblijvend zullen wij u een beeld schetsen dat wij daarna in een gedegen offerte voor u uitwerken.

Ontwerp

Onze ervaring delen wij graag met u. Een ontwerp baseren wij altijd op uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid. Het resultaat is een tuinontwerp met een geheel eigen stijl.

Aanleg

De aanleg van uw tuin is een niet te onderschatten project wat dus een goede aanpak vereist. Met ons moderne eigen machinepark kunnen wij de werkzaamheden efficiënt uitvoeren.

Onderhoud

Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin regelmatig en goed te onderhouden. Wij kunnen u daar op verschillende manieren bij van dienst zijn.

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.