Selecteer een pagina

Advies

Tijdens een eerste advies gesprek inventariseren wij uw wensen en lichten onze werkwijze toe. Vrijblijvend zullen wij u een beeld schetsen dat wij daarna in een gedegen offerte voor u uitwerken.

Ontwerp

Onze ervaring delen wij graag met u. Een ontwerp baseren wij altijd op uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid. Het resultaat is een tuinontwerp met een geheel eigen stijl.

Aanleg

De aanleg van uw tuin is een niet te onderschatten project wat dus een goede aanpak vereist. Met ons moderne eigen machinepark kunnen wij de werkzaamheden efficiënt uitvoeren.

Onderhoud

Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin regelmatig en goed te onderhouden. Wij kunnen u daar op verschillende manieren bij van dienst zijn.

Bedrijfstuinen

Bij de aanleg van een bedrijfstuin wordt gekeken naar de uitstraling van het pand. Dit vergt veel inzicht in bestrating en beplanting. Door de juiste plantenkeuze maken wij onderhoudsvriendelijke tuinen.

Beplanting

Voor onze relaties houden wij een vast assortiment met planten en tuinmaterialen aan die wij met een jaar garantie (mits goed verzorgd) leveren en kunnen komen inplanten.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract op maat hoeft u zich geen zorgen meer te maken en weet u dat uw tuin in goede handen is. Voor een vast bedrag per maand of kwartaal nemen wij u alles uit handen.

Renovatie

Wilt u uw bestaande tuin grondig aanpakken? Of de tuin eens een verjongingssnoei geven waardoor de struiken en bomen er weer jaren tegen kunnen. 

Dienstverlening bedrijven

Bedrijfstuinen vragen een andere aanpak dan een reguliere tuin. Een goede tuin kan de uitstraling van een bedrijfspand enorm versterken. Er moet echter ook altijd rekening te worden gehouden met parkeergelegenheid en de toegankelijkheid van het pand. 

Advies

Ontwerp

Aanleg

Onderhoud

Renovatie

Advies

Ontwerp

Aanleg

Onderhoud

Renovatie

Dienstverlening particulieren

Vakmanschap, kwaliteit, creativiteit en een hoog service niveau zorgen ervoor dat uw tuin uw thuis wordt. Als sinds 1985 leggen wij tuinen aan en onderhouden ze met deze gedachte in het achterhoofd.

Het resultaat van ons werk

Graag laten wij u zien wat het volgens ons betekent als uw (ook ) uw thuis is. Namelijk een plaats waar u graag tijd doorbrengt en plezier met familie, buren en vrienden beleefd.

“Schaduwrijke plekken voor onze jongste”

Aangezien de zomers steeds heter lijken te worden wilden wij graag een tuin met veel schaduwrijke plekken voor onze kinderen. De hangmat was helemaal een geweldige toevoeging!

"Voor onze Vereniging Van Eigenaren is PP Hoveniers echt een ware uitkomst!"

“We zitten nu hele avonden buiten”

Lange zomeravonden borrelen aan een lange tafel in de tuin met vrienden, dat doe wij het liefst. PP Hoveniers heeft onze tuin er helemaal op ingericht en met resultaat: wij zitten nu hele avonden buiten.

“Doordat PP Hoveniers onze groene buitenruimte heeft aangepakt is onze uitstraling een stuk professioneler geworden.”

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.