Selecteer een pagina

Bedrijfstuinen zijn meer dan alleen een visitekaartje

Medewerkers brengen veel tijd door achter het beeldscherm. Er wordt geadviseerd dat ze regelmatig hun blik verleggen en naar iets anders kijken. Hoe fijn is het dan niet dat ze op die momenten naar prachtig groen kunnen kijken. Dat ze de vogels in de tuin horen zingen.

Ontspanning tijdens de werkdag bevorderd de productiviteit en een weldoordachte bedrijfstuin kan daar een belangrijke rol in spelen. Denk daarbij niet alleen aan lunchpauzes maar waarom zou u niet een keer vergaderen op dat mooie gazon?

Met een goed ontwerp en rustgevende beplanting is een bedrijfstuin dé plaats om steeds weer nieuwe energie op te doen.

Aandachtspunten die wij in het ontwerp meenemen:

  • Onderhoudsvriendelijk door makkelijke beplanting
  • Beeldbepalende beplanting voor een goede uitstraling
  • Praktische invulling van bestrating
  • Vriendelijke inrichting voor medewerkers en relaties
  • Slimme oplossingen voor onderhoud

Uiteraard kunnen wij de bedrijfstuin ook voor u onderhouden maar bij het ontwerp streven wij naar een tuin die minimaal onderhoud nodig heeft. U wilt immers alleen bezig zijn met ondernemen als u op het bedrijf aanwezig bent.

Het resultaat van ons werk

Graag laten wij u zien wat het volgens ons betekent als uw (ook ) uw thuis is. Namelijk een plaats waar u graag tijd doorbrengt en plezier met familie, buren en vrienden beleefd.

“Schaduwrijke plekken voor onze jongste”

Aangezien de zomers steeds heter lijken te worden wilden wij graag een tuin met veel schaduwrijke plekken voor onze kinderen. De hangmat was helemaal een geweldige toevoeging!

"Voor onze Vereniging Van Eigenaren is PP Hoveniers echt een ware uitkomst!"

“We zitten nu hele avonden buiten”

Lange zomeravonden borrelen aan een lange tafel in de tuin met vrienden, dat doe wij het liefst. PP Hoveniers heeft onze tuin er helemaal op ingericht en met resultaat: wij zitten nu hele avonden buiten.

“Doordat PP Hoveniers onze groene buitenruimte heeft aangepakt is onze uitstraling een stuk professioneler geworden.”

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.