Selecteer een pagina

Onderhoud

Iedere tuin eigenaar heeft verschillende wensen en wil niet altijd het hele tuin onderhoud in één keer laten doen. U kunt kiezen voor kleine of grote onderhoudsbeurten, geheel afhankelijk van uw wensen, behoefte en de huidige toestand van uw tuin.

Verschillende onderhoudsvormen

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat er regelmatig onderhoud wordt toegepast op uw tuin. Zo bieden wij de mogelijkheid voor:

  • een eenmalige opknapbeurt
  • regulier onderhoud
  • jaarlijks onderhoud

Eenmalige opknapbeurt

Dit is in feite een ‘lichte’ tuinrenovatie. Het komt soms voor dat er een gebeurtenis is waarvoor u uw tuin op orde wilt hebben. Bijvoorbeeld uw dochter trouwt vanuit huis. In overleg zorgen wij er dan voor dat uw tuin er goed uitziet.

Regulier onderhoud

Vele mensen vinden het wenselijk dat hun tuin in seizoenen een verzorgingsbeurt krijgt. U hebt daardoor een goede start voor de zomer en de tuin gaat goed de winter in. Van te voren wordt er met u een afspraak gemaakt en worden de afgesproken snoei- en/of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Jaarlijks onderhoud

Om de tuin maximaal in conditie te houden is het natuurlijk belangrijk eens per jaar de tuin goed onderhoud te geven. Wij kunnen u daar vakbekwaam mee van dienst zijn.

Eigen machine- en wagenpark

PP Hoveniers beschikt over een modern eigen machine- en wagenpark. Wat ons in staat stelt om onze projecten op een efficiënte, kostenbesparende en veilige werkwijze te realiseren.

Aan- en afvoer van materiaal

Ook op dit punt zorgen wij ervoor dat wij u zo min mogelijk tot last zijn. De aan- en afvoer van materiaal wordt helemaal door ons geregeld.

Het resultaat van ons werk

Graag laten wij u zien wat het volgens ons betekent als uw (ook ) uw thuis is. Namelijk een plaats waar u graag tijd doorbrengt en plezier met familie, buren en vrienden beleefd.

“Schaduwrijke plekken voor onze jongste”

Aangezien de zomers steeds heter lijken te worden wilden wij graag een tuin met veel schaduwrijke plekken voor onze kinderen. De hangmat was helemaal een geweldige toevoeging!

"Voor onze Vereniging Van Eigenaren is PP Hoveniers echt een ware uitkomst!"

“We zitten nu hele avonden buiten”

Lange zomeravonden borrelen aan een lange tafel in de tuin met vrienden, dat doe wij het liefst. PP Hoveniers heeft onze tuin er helemaal op ingericht en met resultaat: wij zitten nu hele avonden buiten.

“Doordat PP Hoveniers onze groene buitenruimte heeft aangepakt is onze uitstraling een stuk professioneler geworden.”

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.