Selecteer een pagina

Onderhoudscontract

Tijdens een eerste advies gesprek inventariseren wij uw wensen en lichten onze werkwijze toe. Vrijblijvend zullen wij u een beeld schetsen dat wij daarna in een gedegen offerte voor u uitwerken.

Indien u al het onderhoud aan ons overlaat kunnen wij zorgen voor het ideale onderhoudscontract op maat gemaakt voor uw tuin en aangepast aan uw wensen. U heeft geen zorgen meer aan de tuin en weet dat deze in goede handen is. Vooraf stellen wij een vast bedrag per maand of kwartaal vast en daarna nemen wij u het werk aan de tuin volledig uit handen.

Door regelmatig onderhoud te plegen behoud uw tuin haar waarde.

Verschillende afspraken zijn mogelijk

In principe kennen wij drie onderhoudscontracten:

  • Contract voor maandelijks onderhoud
  • Contract voor seizoens onderhoud
  • Contract voor jaarlijks onderhoud

Contract voor maandelijks onderhoud

Het zij veelal onze zakelijke klanten die er prijs op stellen dat de (bedrijfs)tuin maandelijks wordt nagelopen. Het is immers voor een deel het visitekaartje van de onderneming.

Contract voor seizoens onderhoud

Veel relaties vinden het wenselijk dat hun tuin in bepaalde seizoenen een verzorgingsbeurt krijgt. De tuin maakt daardoor een goede start voor de zomer of de tuin gaat goed de winter in. Wij noemen dit een seizoenscontract en wij leggen hierin vast dat wij twee keer per jaar komen om de afgesproken snoei- of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Contract voor jaarlijks onderhoud

Om de tuin in optimale conditie te houden is het natuurlijk belangrijk om minimaal één keer per jaar de tuin begeleidend onderhoud te geven.

​​

Het resultaat van ons werk

Graag laten wij u zien wat het volgens ons betekent als uw (ook ) uw thuis is. Namelijk een plaats waar u graag tijd doorbrengt en plezier met familie, buren en vrienden beleefd.

“Schaduwrijke plekken voor onze jongste”

Aangezien de zomers steeds heter lijken te worden wilden wij graag een tuin met veel schaduwrijke plekken voor onze kinderen. De hangmat was helemaal een geweldige toevoeging!

"Voor onze Vereniging Van Eigenaren is PP Hoveniers echt een ware uitkomst!"

“We zitten nu hele avonden buiten”

Lange zomeravonden borrelen aan een lange tafel in de tuin met vrienden, dat doe wij het liefst. PP Hoveniers heeft onze tuin er helemaal op ingericht en met resultaat: wij zitten nu hele avonden buiten.

“Doordat PP Hoveniers onze groene buitenruimte heeft aangepakt is onze uitstraling een stuk professioneler geworden.”

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.