Selecteer een pagina

Renovatie

Het is vervelend als er achterstallig tuinonderhoud ontstaat als u te druk bent geweest. Soms is er zo weinig aan onderhoud gedaan dat de tuin volledig verwilderd is. Er is dan eerder sprake van tuinrenovatie dan van tuinonderhoud.

Wanneer uw tuin verwilderd is of u betrekt een nieuwe ruimte en treft een slecht onderhouden tuin aan dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden van een complete renovatie. In overleg wordt eerst bepaald wat herbruikbaar is en er wordt een uitgebalanceerd tuinadvies gegeven.

Samen kiezen we nieuwe sierbestrating uit of renoveren het bestaande zodanig dat alles binnen de mogelijkheden van uw budget optimaal uitkomt.

Om een tuin succesvol te renoveren is behoorlijke vakkennis nodig. Meestal begint een renovatie met een nieuw ontwerp, althans van de delen waarvoor dat nodig is, voor meer duidelijkheid hierover overleggen wij graag met u.

Wij beginnen pas met uw tuin zodra wij een goed beeld hebben van het type beplanting en de ontwikkeling daarvan. Andere belangrijke aspecten van tuinrenovatie zijn de wijze van snoeien en het ruimtelijk inzicht toegepast op het ontwerp of tijdens de werkzaamheden.​

Het resultaat van ons werk

Graag laten wij u zien wat het volgens ons betekent als uw (ook ) uw thuis is. Namelijk een plaats waar u graag tijd doorbrengt en plezier met familie, buren en vrienden beleefd.

“Schaduwrijke plekken voor onze jongste”

Aangezien de zomers steeds heter lijken te worden wilden wij graag een tuin met veel schaduwrijke plekken voor onze kinderen. De hangmat was helemaal een geweldige toevoeging!

"Voor onze Vereniging Van Eigenaren is PP Hoveniers echt een ware uitkomst!"

“We zitten nu hele avonden buiten”

Lange zomeravonden borrelen aan een lange tafel in de tuin met vrienden, dat doe wij het liefst. PP Hoveniers heeft onze tuin er helemaal op ingericht en met resultaat: wij zitten nu hele avonden buiten.

“Doordat PP Hoveniers onze groene buitenruimte heeft aangepakt is onze uitstraling een stuk professioneler geworden.”

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.