Selecteer een pagina

Advies

Tijdens een eerste advies gesprek inventariseren wij uw wensen en lichten onze werkwijze toe. Vrijblijvend zullen wij u een beeld schetsen dat wij daarna in een gedegen offerte voor u uitwerken.

Gesprek op locatie

Wanneer u een adviesgesprek met ons heeft aangevraagd dan maken wij een afspraak met u op de plek waarover u advies wilt hebben. Op die manier krijgen wij een goed beeld van de plek en kunt u makkelijk uitleggen wat uw eigen ideeën zijn. Wij plannen zo’n gesprek bij voorkeur aan het begin of eind van de dag.

Uw wensen zijn leidend

Tijdens het gesprek zullen wij zoveel mogelijk informatie over de huidige situatie opvragen. Wij willen graag  weten waar u tegen aanloopt en hoe wij hier op in kunnen spelen. Het advies zal zich toespitsen op:

In alle gevallen ontvangt u binnen enkele werkdagen na dit gesprek een gespecificeerde offerte voor hetgeen wij met u besproken hebben. Voor inspiratie met betrekking tot een beplantingsplan, de aanleg of renovatie verwijzen wij graag naar onze inspiratiepagina.

Het resultaat van ons werk

Graag laten wij u zien wat het volgens ons betekent als uw (ook ) uw thuis is. Namelijk een plaats waar u graag tijd doorbrengt en plezier met familie, buren en vrienden beleefd.

“Schaduwrijke plekken voor onze jongste”

Aangezien de zomers steeds heter lijken te worden wilden wij graag een tuin met veel schaduwrijke plekken voor onze kinderen. De hangmat was helemaal een geweldige toevoeging!

"Voor onze Vereniging Van Eigenaren is PP Hoveniers echt een ware uitkomst!"

“We zitten nu hele avonden buiten”

Lange zomeravonden borrelen aan een lange tafel in de tuin met vrienden, dat doe wij het liefst. PP Hoveniers heeft onze tuin er helemaal op ingericht en met resultaat: wij zitten nu hele avonden buiten.

“Doordat PP Hoveniers onze groene buitenruimte heeft aangepakt is onze uitstraling een stuk professioneler geworden.”

Neem contact met ons op

Provincialeweg 33, 1108 AB Amsterdam

Laten we samen uw droomtuin creëren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is voor uw tuin. Op basis van uw interieur, de omgeving, het huis en de bodemgesteldheid doen wij een een gerichte offerte, geheel afgestemd op het door u gestelde budget.